Серията куки Covert Hook е извършила радикални промени, включително ново, минималистично покритие с електроплакировка. Това гарантира, че куките имат по-дълги, по-остри и върхове, които са изключително остри - важно качество за ефективен риболов.

Ние също така включихме микро-контра, съобразена с предпочитанията на рибарски мениджъри и собственици на рибарници. Тази промяна има и допълнителна полза, като създава по-силна кукла, благодарение на по-плитък разрез при формирането на микро-контрите.

Формите и спецификациите ни остават почти непроменени, така че ефективността на всеки модел продължава да бъде висока. Подобренията са извършени след внимателно проучване и тестване, за да се осигури неоспорима предимство спрямо предишните версии.

Има и някои специфични промени в някои модели. Например размер 8 на Incizor включва по-тежка метална жица, за да съответства на силата на другите модели от серията Incizor. Другият променен модел е Wide Gape Talon Tip, който има извиващ се връх, който лесно прониква и осигурява здраво захващане още по-бързо.